Tuesday, August 21, 2012

Hantu kuasai raya di Malaysia .. Artis Bogel penyeri raya.

Hantu ke manusia yang beraya kat Malaysia nih?

Sejak raya pertama tiap tiap malam disiarkan cerita hantu ?

Apa tujuan sebenarnya? Nak melahirkan masrayakat yang berhantu?

Apa ke bangang group2 pembuat filem ni, cerita pun taraf gred F, fail..tak lulus masuk tv kalau kat ngra lain ..

Tapi nak salahkan pihak yang menghasilkan 100% tak boleh juga, sebab kalau xde permintaan dari penonton,mereka tak kan nak hasilkan..Rakyat Malaysia memang suka untuk menonton cerita mengarut seperti ini,sebab tu nak capai manusia minda kelas pertama,tunggu 1000000 tahun lagi lah .. 

Selain cerita hantu muka hoduh,tak kurang juga tv siarkan rancangan berbentuk hiburan "berhantu", penyanyi wanita separuh bogel nyanyi lagu raya..Ea siall lah ..

No comments:

Post a Comment

Sebarang Komentar yang tidak berkaitan post,berbaur lucah dan mengancam keselamatan akidah akan didelete :)

Post a Comment